Om meg/Tjenester

                                          send meg en mail; erikabaerum91@gmail.com


Hei!

Kunne du tenke deg selskap av en pen, hyggelig og oppegående jente med hodet skrudd riktig på plass og hvor samtalen flyter lett? Kanskje du trenger et lite avbrekk i hverdagen, en å ligge inntil og kysse og kose med, eller er du bare i humør til et heftig knull? Vel, da tør jeg å påstå at du har kommet rett ;)  


Jeg har spesialisert meg på GFE (gilrfriend experience) Kan også like å bli dominert. 


Jeg er med på det meste innenfor normal sex, altså ingenting kinky. Jeg kan være ganske så rampete, så kjedelig blir det uansett aldri. Sex er alltid med kondom, men jeg suger deg gjerne uten ( Du kan komme hvor du vil, og selvsagt så mange ganger du vil) Jeg gjør kun outcall enten hjem til deg eller hotell. Faste kunder vil etterhvert få muligheten til å komme hjem til meg.

Dette tilbyr jeg;

-Owo, cim, cob, kyss, GFE, 69, sex i alle slags stillinger (bare fantasien setter grensene)


Har du et spesielt ønske ang tjenester som ikke er oppført for eks? Send meg en mail, så kanskje det løser seg allikevel. Skader ikke å spørre vet du ;)


Siden jeg gjør dette ved siden av min vanlige jobb, så er jeg kun tilgjengelig kvelder og helger. Overnatting er også aktuelt hvis det jeg blir forespurt et par dager i forveien. Send meg en mail hvor du forteller litt om deg selv og hva du ønsker. Ufullstendige mailer vil ikke bli besvart.

Litt info om hvordan jeg ser ut; 175cm høy, slank med kvinnelige former, solbrun hud, langt lyst hår og grønne øyne. 


Ikke nøl med å sende meg en mail hvis du lurer på noe - erikabaerum91@gmail.com


Ser frem til å møte deg :)  

Ps: Får ikke endret alderen min på denne siden, men jeg har altså rundet 25 for noen mnd siden. 

Location

  • Located In:

    Bærum, Akershus county, NOR

Physical Attributes

  • Age:

    24

  • Gender:

    Female

Reviews

Joe69

Added on November 11, 2016

Møtte denne jenta nylig, og jeg må bare si at alle forventningene jeg hadde innfridde. Hun møtte meg på hotellet jeg bodde på. Nervøs var jeg såklart, men smilet og den varme klemmen hun ga meg da vi først møttes gjorde at nervene raskt roet seg. Jeg vil ikke gå i detaljer om hva vi gjerde, men la det være sagt at Erika er en av de beste partneren man få. Vakker, sexy og enormt smart og vittig! ÉN time ble til halvannen før hun forlot meg. Dette var garantert ikke siste gangen vi møtes (håper jeg:))
Peter

Added on September 8, 2016

Har lenge tenkt på å skrive her, siden denne dama virkelig fortjener skryt. Jeg møtte Erika som en av mine første opplevelser med en "callgirl", og som nervøs som jeg var klarte hun å roe meg ned og få meg til å føle som hjemme. Med henne hadde jeg gode samtaler og selvfølgelig god sex. Ei fantastisk kysser - noe som er pluss i boka for meg, en uforglemmelig kropp, og i alt en veldig god og behagelig kvinne å være sammen med! Jeg har ofte tenkt på stundene med henne, og håper de blir flere.
reisende_men_nær

Added on September 6, 2015

Møtte Erika for en stund siden, og ønsker du besøk av ei kvinne med både omtanke og intelligens. Som er real og vakker. Som faktisk virkelig elsker å kose. Som får deg til å bli den mest kosete bamsen selv om du trodde du ikke likte slikt. Erika er ei kvinne som er feiende flott. På alle mulige områder. Og skulle man bli skuffet, så bør man seg selv i speilet.

Write a Review